Information

Waarmee kan ik jullie helpen en wat is mijn werkwijze.

Mijn doel is om jullie foto’s te kunnen leveren met allemaal prachtige momenten die jullie later samen met elkaar, familie, kinderen en vrienden kunnen herbeleven.

Ik ga op zoek naar het mooiste licht, leg alles tot in detail voor jullie vast en maak een mooi album voor jullie. Die jullie waarschijnlijk nog vaak gaan bekijken.

Als fotograaf probeer ik altijd zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven. Waarom doe ik dat?

Omdat ik de sfeer & momenten wil vast leggen zoals de echt zijn. Niet geregisseerd maar lekker spontaan en vrij. De tranen van geluk, de grappige momentjes, de vriendschap en de liefde tussen jullie. Deze wil ik op een mooie, natuurlijke en speciale manier vast te leggen.

Zoals jullie misschien al eerder gelezen hebben vind ik romantische, intieme bruiloften toch stiekem wel heel leuk om te doen. Heerlijk buiten, op een prachtige locatie, mooie bloemen. Heerlijk daar wordt ik echt intens gelukkig van. Mijn stijl is dan ook heerlijk licht, romantisch en met een oog voor detail.

Lijkt het jullie leuk om samen met mij dit avontuur aan te gaan? Stuur dan gerust een berichtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of de uitgebreide wedding guide. Deze informatie brochure bevat informatie over mijn werkwijze, de pakketten/mogelijkheden en de tarieven.

Het lijkt mij namelijk onwijs leuk om jullie ook te leren kennen en samen een kijkje te nemen naar jullie speciale dag.

Hopelijk tot snel.