About me

Ik ben helemaal weg van koffietentjes en fotograferen.

Wat ik het allerleukste vind is het fotograferen van romantische bruiloften.

Ik word er echt onwijs gelukkig van om alle mooie momentjes, liefde en emoties te mogen vastleggen met mijn camera. Het moment dat moeders een traatje wegpinkt, detail foto’s van alle mooie dingen die jullie met alle zorgvuldigheid hebben uitgekozen. De bloemen, de ringen, de mooi gedekte tafels, uitnodigingen, de prachtige jurk in het meest fantastische licht. Echt alles leg ik met liefde vast.

Ik kijk dan ook echt heel graag naar romantische films, ben graag op prachtige locaties en onwijs gek op natuurlijk licht zoals de zonsondergang.Daar word ik nu echt intens gelukkig van. Naast mijn fotografie heb ik ook echt een onwijs grote passie voor Italië. De romantische huisjes, de mooie natuur, de prachtige wijngaarden en natuurlijk de overheerlijke pasta.

Mijn grootste droom is dan ook om in de toekomst naar Italië te mogen reizen om daar bruiloften te mogen vast leggen.Nog een grappig weetje over mij, ik vind het echt onwijs leuk om naar koffietentjes te gaan. Starbucks, coffeelovers. Yess please.

Het allerleukste is ook nog ik drink helemaal geen koffie. Wel super graag thee. Maar de sfeer in een leuk koffietentje ja daar word ik echt blij van.Het lijkt me onwijs leuk om jullie beter te leren kennen, wie weet kunnen we wel afspreken bij jullie favoriete barretje of koffietentje?